OBAVIJEST ČLANOVIMA DOSTI

S danom 20. svibnja 2024. godine počelo se provoditi grupno vježbanje osoba s invaliditetom u prostorima Centra DOSTI pod vodstvom magistra fizioterapije i to od ponedjeljka do petka, od 15.00 do 17.00 sati. Vježba se po grupama u trajanju od po sat vremena.

S danom 12. lipnja 2024. godine omogućeno je korištenje rehabilitacije, odnosno fizikalne procedure u Centru DOSTI. Članovi DOSTI mogu koristiti elektro terapiju, ultrazvuk, magnet, elektro stimulaciju, parafin, radijalni udarni val te individualne terapijske vježbe. Navedene procedure mogu se koristiti nakon uvida u liječničku dokumentaciju osoba s invaliditetom. Upravni odbor DOSTI-ija utvrdio je vrijeme trajanja određene fizikalne procedure kao i visinu donacije. Isto tako je omogućeno korištenje određenih paketa fizikalnih terapija.

S danom 12. lipnja 2024. godine omogućeno je korištenje i bazena samo za vježbe pod nadzorom fizioterapeuta.
Upravni odbor DOSTI-ija je isto tako donio odluku kojom se omogućava prijevoz na grupno vježbanje kao i na pojedinu fizikalnu proceduru, uz istu visinu donacije kao što je bilo do sad.

Za grupno vježbanje kao i za korištenje rehabilitacije potrebno je prijaviti se u sjedište DOSTI-ija, osobno ili putem telefona. Osobno se možete prijaviti i u Centru DOSTI za vrijeme provođenja terapija.

Iskoristite priliku.
PREDSJEDNICA: Miljenka Radović, mag. iur.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.