Održan izlet po Međimurju

Dana 10. svibnja 2024. godine održan je izlet po Međimurju u sklopu provedbe prve godine programa „INFO TOČKA 65 +“ financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
Izlet u sklopu programa “INFO TOČKA 65 +” organiziran je u cilju uključivanja starijih osoba i teško bolesnih odraslih osoba u društveni život zajednice te smo na taj način doprinjeli smo ispunjenju njihovog slobodnog vremena.
Tako su naši članovi posjetili izletište Vinska kuća Hažić i Mađerkin breg.

Prekrasni prirodni uvjeti kojima je izletište Hažić okruženo korisnicima se posebno svidio. Imali su priliku degustirati četiri vrste soka i čips od jabuke. Nakon ugodno provedenih nekoliko prijepodnevnih sati na izletištu Hažić, korisnici su se uputili prema Mađerkinom Bregu.
Mađerkin breg se smjestio na 341 metara nadmorske visine, tri i pol metara niže od najviše točke Međimurja. Na Mađerkinom bregu nalazi se vidikovac na koji smo se popeli odmah nakon dolaska. Pogled s njega pruža se na cijelo Međimurje i šire.

Nakon uživanja na suncu i u pogledu, imali smo pauzu za zakusku, a nakon zakuske druženje se nastavilo do popodnevnih sati, a nakon toga uslijedio je odlazak kućama.
Prepuni dojmova vratili su se kućama i istaknuli kako im je ovo bilo nezaboravno iskustvo i doživljaj te da je pozitivno utjecalo na njih same.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.