OBAVIJEST ČLANOVIMA DOSTI

Izgradnjom Centra DOSTI u Podturnu stvorile su se različite mogućnosti korištenja prostora i opreme za osobe s invaliditetom. Jedan od načina korištenja prostora je i organizacija grupnog vježbanja u cilju održavanja i jačanja tjelesnog zdravlja osoba s invaliditetom.

S danom 20. svibnja 2024. godine počinje grupno vježbanje osoba s invaliditetom u prostorima Centra DOSTI pod vodstvom magistra fizioterapije i to od ponedjeljka do petka, od 15:00 do 17:00 sati. Vježbati će se po grupama u trajanju od sat vremena.

Provoditi će se vježbanje prilagođeno specifičnim potrebama, mogućnostima i ograničenjima osoba s tjelesnim invaliditetom. Bitan je individualiziran pristup kako bi se omogućilo održavanje tjelesnog, a naravno i psihičkog zdravlja što će omogućiti stručnjak s iskustvom, magistar fizioterapije.

Pozivam vas da se prijavite u sjedište Udruge s svojom željom da vježbate, odredite dan i termin kad želite/možete vježbati. Magistar fizioterapije vas čeka.

Prijevoz će se organizirati samo za osobe u invalidskim kolicima i teško pokretnim osobama.

Posebno napominjem da vježbanje uz stručnjaka fizioterapije omogućava Međimurska županija.

I naš župan je prepoznao potrebu održavanja tjelesnog zdravlja i poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom. Iskoristite priliku.  

PREDSJEDNICA:                                   
Miljenka Radović, mag. iur.

Pozdrav svima, moje ime je Martina Lukša i 25 mi je godina. Obrazovanje sam stekla na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek pohađanjem preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Fizioterapija. Radno iskustvo obogatila sam praksom i radom u domovima zdravlja, općim bolnicama te domu za starije i nemoćne. Konstantnim radom, učenjem i edukacijama nastojim unaprjeđivati vlastito znanje. Pohađala sam edukacije: manualna limfna drenaža, cupping terapija, dry needling terapija, kinesiotape. Motivirana sam za nove izazove te se nadam da ćemo zajedno ostvariti jednu kvalitetnu suradnju u vedroj i timskoj atmosferi.

Ovim putem, pozivam Vas da se pridružite terminima grupnih vježbi koje će se održati u dvorani unutar Centra DOSTI. Vidimo se i družimo od ponedjeljka 20. svibnja!
                                                                                                    Martina Lukša   

Like, share ili se pretplati na Newsletter.