Održan izlet na izletište Goričanec

Dana 25. travnja 2024. godine održan je izlet po Međimurju u sklopu provedbe prve godine programa „PONUDIMO VIŠE V“ financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
Uz ostale razne aktivnosti na programu, u cilju uključivanja OSI u društveni život, planirana je organizacija izleta na mjesta prilagođena osobama s invaliditetom.
Tako su naši članovi ovaj puta posjetili izletište Goričanec u rodnom Međimurju.
Izletište Goričanec smješteno je u slikovitom okruženju i predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje prirode i one koji traže savršeno mjesto za posebne trenutke.
Osim što je okruženo zelenilom i šarmantnim prirodnim ambijentom, Izletište Goričanec osvaja svoje posjetitelje i blizinom rijeke Mure. Uživanje uz obalu rijeke, uz šum vode i osvježavajući povjetarac, čini boravak na ovom mjestu posebno opuštajućim i privlačnim. Uz to sve jedan od neospornih čarolija je i susret s raznolikim životinjama na izletištu.
Nakon razgleda imanja, imali smo pauzu za ručak.
Prepuni dojmova vratili su se kućama i istaknuli kako im je ovo bilo nezaboravno iskustvo i doživljaj te da je pozitivno utjecalo na njih same.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.