ODRŽANA REDOVNA I IZBORNA SKUPŠTINA DRUŠTVA OSOBA S TJELESNIM INVALIDITETOM MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije dana 18. prosinca 2023. godine održalo je redovnu godišnju i izbornu Skupštinu u novoizgrađenom prostoru Centra DOSTI u Podturnu.
Skupštinu je sazvala predsjednica Društva Miljenka Radović, mag.iur., koja je Skupštinu otvorila prigodnim govorom te pozdravila sve prisutne.

Na Skupštini je predstavljen i prihvaćen Program rada Društva za 2024. godinu s financijskim planom. U 2024. godini nastavit će se s uslugama osobne asistencije, pomoći u kući, pomoćnika u nastavi. Također ćemo nastaviti s uslugom poludnevnog boravka i krenuti s uslugom dnevnog boravka u Centru DOSTI u Podturnu, nastavljamo s logopedskim uslugama, uslugom prijevoza, pravnog i drugog savjetovanja. Nastavit ćemo s uključivanjem volontera u aktivnosti Društva te s organizacijom edukacija i društvenih aktivnosti. Uz to će se nastaviti s organizacijom posjeta udrugama partnerima, s ljetovanjem, hodočašćima i obilježavanja važnih datuma. Nastavit će se sa zapošljavanjem osoba s invaliditetom.

Također prihvaćeno je izvješće neovisnog revizora o revizorskom uvidu, izvješće o radu za 2022. godine, izvješće o financijskom poslovanju Društva za 2022. godinu, Izvješće Nadzornog odbora Društva za 2022. godinu.
Zbog ostavke zamjenice predsjednice Anice Jambrošić, izabran je novi zamjenik predsjednice Nikola Možek iz Preloga. Izabrana je nova članica Upravnog odbora Ljiljana Mihinjač iz Male Subotice, umjesto dosadašnje članice Anice Jambrošić.

Skupština je imala i svoj svečani dio. Dodijeljene su Medalje za razvoj i unapređenje socijalno-humanitarne djelatnosti bivšim članovima upravnog odbora – Dušanki Sačer-Starčević, Vladimiru Horvatu, Rajki Železnjak i Marijanu Vugrinčiću za njihov dosadašnji rad u Društvu.

Nakon službenog dijela, uslijedila je kratka zakuska i druženje u veseloj atmosferi, kao i razgledavanje prostora Centra DOSTI.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.