Završni radovi uređenja Centra DOSTI

Kao što smo već putem medija izvijestili, Centar DOSTI u Podturnu poprima svoj završni oblik. Ovaj impozantan objekt posebne namjene za boravak osoba s invaliditetom već sada pokazuje svoj potencijal i najavljuje svoje uskoro otvaranje. U nastavku donosimo još fotografija iz kojih je vidljiv napredak radova te s veseljem iščekujemo završetak Centra DOSTI.

Centar DOSTI nije samo zgrada, već mjesto koje će pružati sveobuhvatnu podršku osobama s invaliditetom. Osim usluga dnevnog i poludnevnog boravka, centar će imati mnoge druge mogućnosti, uključujući raznovrsne terapije i društvene aktivnosti. Ova višenamjenska zgrada će biti prilagođena potrebama korisnika i donijet će nove mogućnosti za razvoj i integraciju osoba s invaliditetom u zajednicu.

Zahvaljujući financiranju Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. te iz Proračuna Republike Hrvatske, ostvarenje ovog projekta postaje stvarnost. Udruga je uložila i vlastita sredstva, budući da se udio financira iz vlastitih sredstava, a financijska konstrukcija se pokušava zaokružiti kroz sporazum između općina, gradova i Međimurske županije te provedbom humanitarne akcije. Ovim putem pozivamo vas da svojom donacijom doprinesete boljitku osoba s invaliditetom i dovršetku izgradnje Centra. Broj računa na koji se prikupljaju donacije (IBAN): HR2523600001502151135.

Hvala svima u ime članova Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.