Dani otvorenih vrata DOSTI 2023.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije obilježilo je 01. lipnja 2023. godine (četvrtak) Dane otvorenih vrata organizacijom događanja koje se kao i prošle godine održavalo na gradilištu Centra DOSTI u Podturnu.

U Podturnu se gradi Centar koji će omogućiti pružanje usluga boravka u zajednici osobama s invaliditetom, njihovu inkluziju, unaprjeđenje socijalnih usluga na području Međimurske županije, većoj kvaliteti života građana, odnosno osoba s invaliditetom s ciljem smanjenja njihove institucionalizacije, a samim tim i razvoj kvalitetnijeg društvenog života Međimurske županije. Građani i sva zainteresirana javnost mogli su vidjeti završnu fazu izgradnje Centra, kroz koju su ih proveli zaposlenici Društva.

U prostoriji koja je predviđena za poludnevni boravak bio je prikazan kratki filmić sa slikama, a slike su prikazivale radove od samog početka do danas. Uz to mogli su saznati koje se sve aktivnosti provode u Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom, međusobno se upoznati i podružiti. Posjetilo nas je oko 40-tak naših članova i korisnika usluga, predstavnici partnerskih organizacije i ostala javnost koja je se željele upoznati s našim radom, a posebno zahvaljujemo na načelniku Općine Podturen, ujedno i domaćinu organizacije.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.