Održana Redovna godišnja Skupština Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije dana 19. prosinca 2022. godine održalo je redovnu godišnju Skupštinu u prostorima Poduzetničkog centra Prelog.
Skupštinu je sazvala predsjednica Društva Miljenka Radović, mag.iur., koja je Skupštinu otvorila prigodnim govorom te pozdravila sve prisutne.

Na Skupštini je predstavljen i prihvaćen Program rada Društva za 2023. godinu s financijskim planom. U 2023. godini nastavit će se s uslugama osobne asistencije, pomoći u kući, pomoćnika u školama. Također ćemo nastaviti s uslugom poludnevnog boravka, logopedskim uslugama, uslugom prijevoza, pravnog i drugog savjetovanja. Nastavit ćemo s uključivanjem volontera u aktivnosti Društva te s organizacijom edukacija i društvenih aktivnosti. Uz to će se nastaviti s organizacijom posjeta udrugama partnerima, s ljetovanjem, hodočašćima i obilježavanja važnih datuma. Nastavit će se sa zapošljavanjem osoba s invaliditetom.

Također prihvaćeno je  izvješće neovisnog revizora o revizorskom uvidu, izvješće o radu za 2021. godine,  izvješće o financijskom poslovanju Društva za 2021. godinu, Izvješće Nadzornog odbora Društva za 2021. godine

Nakon službenog dijela, uslijedila je kratka zakuska i druženje u veseloj atmosferi.

Posebno zahvaljujemo Poduzetničkom centru Prelog na osiguranju adekvatnog prostora za održavanje Skupštine Društva.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.