LJETNO MEĐUNARODNO SPORTSKO DRUŽENJE

Društvo Paraplegikov Prekmurja in Prlekije iz Murske Sobote u srijedu, 03. kolovoza 2022. godine organiziralo je ljetno međunarodno sportsko druženje s početkom u 9:00 h. Susret se održao u samom sjedištu Društva Paraplegikov Prekmurja in Prlekije.

Svi prisutni mogli su se natjecati u četiri discipline, pikadu, visećoj kuglani, bacanju valjka za tijesto  i streličarstvu. Članovi iz Dosti MŽ osvojili su sedam medalja. Uspjeh  je postiglo više članova. Lidija Perčić u bacanju pikada osvojila je drugo mjesto, a bacanjem viseće kuglane osvojila je drugo mjesto, također članica Melanija Krčmar osvojila je treće mjesto u bacanju viseće kuglane. Miroslav Breznik osvojio je medalju u bacanju valjka za tijesto, a Ljiljani Mihinjač pripalo je zasluženo drugo mjesto u bacanju viseće kuglane i treće mjesto u bacanju pikada.

Nakon sportskog druženja uslijedio je ručak za sve sudionike i goste te podjela medalja. Druženje se nastavilo u ugodnom ambijentu. Želimo čestitati našim članovima na zasluženim nagradama.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.