PREZENTACIJE TVRTKE OTTOBOCK ADRIA ZA ČLANOVE DOSTI

Dana 08.06.2022. i 15.06.2022. održana je prezentacija protetičkih i ortotičkih pomagala tvrtke Otto Bock Adria za članove Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije i za svu zainteresiranu javnost. Otto Bock Adria je ortopedska kuća sa dugogodišnjim iskustvom izrade ortopedskih pomagala u Hrvatskoj i svijetu koja svakodnevno radi na poboljšanju novih detalja i velikih inovacija na području protetike.

Prezentaciju protetičkih i ortotičkih pomagala održala je dr. Ivana Rajnpreht Folnegović, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije u Poliklinici Sveta Nedjelja.

Također, prisutan je bio tehničar protetike, Hrvoje Kiseljak, zbog potencijalnih korekcija postojećih proteza te upoznavanja korisnika sa novitetima istih.

Prisutni su bili i komercijalisti Josip Šobak, Marko Štragelj i Ines Crnković, sa ciljem upoznavanja i upućivanja korisnika u njihova prava sukladno dijagnozi i pravilniku o ortopedskim pomagalima.

Prezentacije su održane u Čakovcu, u prostoru zgrade Scheier. Prezentacija održana 08.06.2022. primarno je bila namijenjena skupini članova s amputacijama, dok je prezentacija održana 15.06.2022. bila namijenjena za članove u invalidskim kolicima. Prezentacije su bile vrlo poučne, zanimljive i korisne.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.