POZIV NA PREZENTACIJU PROTETIČKIH I ORTOTIČKIH POMAGALA TVRTKE OTTO BOCK ADRIA

Ovim putem pozivamo članove Društva na prezentaciju protetičkih i ortotičkih pomagala tvrtke Otto Bock Adria, ortopedske kuće sa dugogodišnjim iskustvom izrade ortopedskih pomagala u Hrvatskoj i svijetu koja svakodnevno radi na poboljšanju novih detalja i velikih inovacija na području protetike.

Svrha edukacije je upoznavanje članova s novitetima i mogućnostima koje se nude u svijetu protetičkih i ortotičkih pomagala.

Prezentaciju protetičkih i ortotičkih pomagala će održati dr. Ivana Rajnpreht Folnegović, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije u Poliklinici Sveta Nedjelja.
Također će biti prisutan tehničar protetike, Hrvoje Kiseljak, zbog potencijalnih korekcija postojećih proteza te upoznavanja korisnika sa novitetima istih.
Biti će prisutni komercijalisti Josip Šobak, Marko Štragelj i Ines Crnković, sa ciljem upoznavanja i upućivanja korisnika u njihova prava sukladno dijagnozi i pravilniku o ortopedskim pomagalima.

Prezentacija će se održati u Čakovcu, u prostoru zgrade Scheier 08.06.2022. u 12:00 sati i 15.06.2022. u 10:00 sati.

Prezentacija 08.06.2022. primarno je namijenjena skupini članova s amputacijama, dok će 15.06.2022. biti za članove u invalidskim kolicima.

Ukoliko ste zainteresirani molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na 040 390 070 ili na email: info@dosti-mz.hr.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.