Dani otvorenih vrata udruga 2022.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije organizira 3. lipnja 2022. Dan otvorenih vrata udruga koji će se ovog puta održati na malo drugačijoj lokaciji nego što je uobičajeno.

Naime, radi se o lokaciji gradilišta Centra DOSTI u Podturnu. U Podturnu se gradi Centar koji će omogućiti pružanje usluga boravka u zajednici osobama s invaliditetom, njihovu inkluziju, unaprjeđenje socijalnih usluga na području Međimurske županije, većoj kvaliteti života građana, odnosna osoba s invaliditetom s ciljem smanjenja njihove institucionalizacije, a samim tim i razvoj  kvalitetnijeg društvenog života Međimurske županije.

Građani i sva zainteresirana javnost moći će vidjeti Centar u izgradnji, kroz koji će ih provesti zaposlenici Društva i objasniti im svu namjenu i dobrobit koju će im taj Centar u budućnosti donijeti. Uz to moći će saznati koje se sve aktivnosti provode, upoznati dio članova, presjek svih projekata.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u Podturnu, Glavna ulica 2, 3. lipnja 2022. u vremenu od 10:00 do 14:00 sati na Danu otvorenih vrata Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

Like, share ili se pretplati na Newsletter.